03.06.2021      178      0
 

Керівники органів державної влади та органів місцевого самоврядування Черкаського району взяли участь у Конгресі місцевих влад при Президентові України


Голова Черкаської райдержадміністрації Валерія Бандурко разом з керівниками територіальних громад Черкаського району у режимі відеоконференції взяли участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, який відбувся 3 червня у місті Хмельницький.

Голова Черкаської районної ради Олександр Василенко взяв участь у роботі Конгресу безпосередно у місті Хмельницький.

Засідання провів заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко.

За результатами голосування Львівського міського голову Андрія Садового обрано головою Палати місцевих влад із випробувальним терміном шість місяців.

Також було обрано заступниками голови Палати місцевих влад міських голів Житомира Сергія Сухомлина та Дніпра Бориса Філатова.

Заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко поінформував, що відсьогодні в Офісі Президента запрацював офіс Конгресу, куди може звертатися будь-який очільник будь-якої громади.

Як повідомив керівник Офісу глави держави Андрій Єрмак, Конгрес має стати “потужним інструментом” вирішення ключових проблем в діяльності місцевого самоврядування та об’єднає представників усіх ланок – місцевого самоврядування, органів виконавчої й законодавчої влади.

Інформація Президента України Володимира Зеленського про успіхи нашої держави на міжнаціональному та загальнодержавному рівнях пролунали для нас як мотивація для подальших дій у роботі, – зазначає Валерія Бандурко за своїй офіційній сторінці у Facebook. – Щиро вдячна за можливість взяти участь у засіданні Конгресу. Також дякую всім головам територіальних громад, хто приєднався до роботи відеоконференції.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Черкаської РДА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *