10.03.2020      231      0
 

Потрібно було реагувати на ефективність роботи Кабінету Міністрів – Володимир Зеленський в інтерв’ю Bloomberg


Уряд України має бути ефективним і показувати результат, наголосив Президент Володимир Зеленський в інтерв’ю Bloomberg, пояснюючи останні кадрові зміни, проголосовані Верховною Радою.

«Потрібно було реагувати на ефективність роботи Кабінету (Міністрів. – Ред.), – сказав він. – Коли ви робите такі глибокі зміни в країні, ви не можете програти. Справа не у ваших особистих рейтингах, не в тому, що вас можуть прогнати з влади, а в тому, що в України, можливо, більше не буде шансу зробити ці зміни».

Глава держави зазначив, що курс України не змінюється від кадрових перестановок. Україна й надалі націлена на виконання реформ, заявлених у програмі Володимира Зеленського. Зокрема, йдеться про подальшу співпрацю з Міжнародним валютним фондом, впровадження земельної реформи, розробку потрібного законопроекту про банки, що не дозволить колишнім власникам повертати їх. У нового уряду є достатньо можливостей довести, що сумніви критиків безпідставні, пише видання Bloomberg.

«Я не планую замінювати жодну людину в країні, яка працює справедливо та ефективно», – зауважив Володимир Зеленський, окремо говорячи про посади, на які призначає Президент.

Також він наголосив, що олігархи не впливають на новий уряд.

«Вони (олігархи. – Ред.) володіють 70-80% активів в Україні. Кожен менеджер в Україні працював на когось із них або якимось чином пов’язаний з кимось із них. Адже вони наймають найкращих – ми повинні це розуміти», – зазначив Глава держави.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *