16.11.2021      194      0
 

Стабільна робота об‘єктів соціальної сфери – у полі зору органів влади


У Черкаській районній державній адміністрації відбулося виїзне засідання обласного оперативного штабу із координації дій щодо своєчасної підготовки підприємств паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери області до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2021–2022 років.

Засідання провів заступник голови Черкаської обласної державної адміністрації Віктор Гусак.У роботі штабу взяв участь перший заступник голови райдержадміністрації Роман Хоменко, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації та райдержадміністрації, представник СБУ та керівники міських та сільських територіальних громад району.

Голови громад поінформували про стан проходження опалювального сезону у закладах соціальної сфери.Учасники зібрання проаналізували стан забезпечення та ситуацію з поставками палива, зокрема, вугілля, дров, пелетів, протягом опалювального сезону 2021-2022 року.

Обговорили стан укладання договорів з газопостачальними компаніями у закладах соціальної сфери, які мають власні газові котельні.

Розглянули наявність та справність резервних джерел альтернативного електропостачання та пального.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *