16.07.2021      182      0
 

Органи державної влади та місцевого самоврядування Черкащини здійснюють підготовку до осінньою-зимового періоду


У Черкаській райдержадміністрації відповідним розпорядженням затверджено основні заходи з підготовки підприємств паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери району до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років.

Сьогодні відбулося засідання обласного оперативного штабу з координації дій щодо своєчасної підготовки підприємств паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери області до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років.

У роботі штабу взяли участь голова Черкаської райдержадміністрації Валерія Бандурко, заступник голови Черкаської райдержадміністрації Роман Хоменко та голови територіальних громад району.

Директор Департаменту інфраструктури та житлово-комунального господарства Черкаської ОДА, заступник голови обласного штабу Сергій Чубань наголосив на тому, що в області активно ведеться необхідна робота щодо підготовки господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери до осінньо-зимового періоду.

Учасники заходу розглянули приведення систем газопостачання об’єктів бюджетної сфери та підприємств теплопостачання до вимог правил безпеки систем газопостачання України та Кодексу газорозподільних мереж. Приділили увагу новаціям в законодавчій сфері ринку природного газу, погашенню наявної заборгованості.

Начальник управління житлово-комунального господарства Департаменту інфраструктури та ЖКГ Черкаської ОДА Алевтина Підкопаєва наголосила на необхідності запровадження комерційного обліку теплової енергії та водопостачання у багатоповерхових житлових будинках.

Запланували у вересні провести засідання штабу, під час якого заслухати керівників комунальних підприємств, у яких будуть виникати проблемні питання, пов’язані з підготовкою до роботи в осінньо-зимовий період.



Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *