15.06.2021      173      0
 

Проведено онлайн-нараду з питань законодавчих змін у сфері надання комунальних послуг


Формування та встановлення тарифів на послуги, що надаються населенню, завжди залишається складним процесом, бо викликає безліч питань, як зі сторони надавачів послуг, так і з боку їх отримувачів.

11 червня 2021 року відбулася онлайн-нарада з питань законодавчих змін у сфері надання комунальних послуг.У нараді взяли участь: перший заступник голови Черкаської райдержадміністрації Роман Хоменко, представники органів місцевого самоврядування та керівники підприємств водопостачання та водовідведення.

Під час наради були розглянуті питання договірних відносин у сфері централізованого водопостачання та водовідведення, формування та встановлення органами місцевого самоврядування тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

Заступник Міністра розвитку громад та територій Наталія Хоцянівська надала відповіді на проблемні запитання та роз’яснення незрозумілостей, які постають перед органами місцевого самоврядування у сфері житлово-комунального господарства.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *