12.11.2021      219      0
 

Народний депутат України разом з головою РДА відвідали об‘єкти «Великого будівництва»


Впродовж 2021 року в громадах, які увійшли до Черкаського району, відбулося чимало позитивних змін у соціальній, економічній та культурній сферах.

Школи, амбулаторії, лікарні, дороги отримують нове життя, про що раніше могли тільки мріяти.

Завдяки співпраці органів влади усіх рівнів, зокрема за сприяння народного депутата України Олександра Завітневича, ряд об’єктів у Черкаському районі увійшли до переліку об’єктів і заходів, які фінансуються у 2021 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку, затвердженого розпорядженням КМУ від 28 жовтня 2021 року N1337-р.

У Черкаському районі керівники органів державної влади та місцевого самоврядування постійно здійснюють контроль за ходом проведення ремонтних робіт.

Учора голова Черкаської райдержадміністрації Валерія Бандурко разом з народним депутатом України Олександром Завітневичем відвідали заклади та об‘єкти, які ремонтуються завдяки програмі Президента України #ВеликеБудівництво.

Автодорога Н – 01. Капітальний ремонт ділянок доріг, які пролягають через Смілу, у розпалі.

Наразі шляховики уклали 7 км нижнього шару асфальтобетонного покриття та встановили 2 км бордюрного каменю.

Таких широкомасштабних робіт смілянам ще не доводилось спостерігати у своєму місті.

Смілянська загальноосвітня школа №11 – є першим закладом у Смілі, де завдяки «Великому будівництву» завершують ремонтні роботи. Навчається тут близько тисячі учнів, що за кількістю здобувачів освіти є найбільшим закладом у Смілі.

Наразі триває утеплення триповерхової будівлі школи, виконуються роботи з упорядкування зовнішніх віконних укосів для нововстановлених вікон та улаштування віконних відливів. Незабаром матимемо різнобарвну ззовні та теплу, енергозберігаючу всередині школу.

Білозірський ліцей. Хто пам‘ятає, якою була будівля закладу, зараз його не впізнає. Тепер це сучасне, комфортне приміщення, яке оновлюється як ззовні, так і всередині.

Нині здійснюється капітальний ремонт покрівлі, утеплення даху та фасаду, а також влаштування зливової системи.

Голова Черкаської РДА Валерія Бандурко подякувала народному депутату України Олександру Завітневичу за сприяння у вирішенні питань соціально-економічного розвитку територій Черкаського району, та Смілянському міському голові Сергію Ананко і голові Білозірської громади Володимиру Міцуку за те, що дбають про майбутнє своїх громад.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *