16.08.2021      230      0
 

#ВеликеБудівництво: у Черкаській обласній лікарні утеплюють корпуси


У Черкаській обласній лікарні стартували роботи з утеплення 9-поверхових  корпусів. Там також замінюють вікна на енергоощадливі. Проєкт реалізують у  межах програми Президента «Велике Будівництво».

Відкриваючи оновлене відділення «екстренки» в Черкаській обласній лікарні, я казав, що наступним кроком буде утеплення її корпусів. Так от, «Велике Будівництво» на об’єкті вже стартувало. Передовсім, цей проєкт спрямований на енергоощадність будівель і створення комфортних умов для перебування пацієнтів і персоналу лікарні, – розповів очільник області Олександр Скічко на власній сторінці у Фейсбуці.

Наразі в Черкаській обласній лікарні тривають роботи з впровадженням енергоефективних технологій, а саме: утеплення дев‘ятиповерхового корпусу та заміна вікон. Проект спрямований на енергоощадність будівель і створення комфортних умов для перебування пацієнтів і персоналу лікарні, – зазначає голова Черкаської РДА Валерія Бандурко.

Уніфікований палатний корпус побудований ще у 1985 році. Він з’єднаний із хірургічним корпусом. Обидва запроєктовані із залізобетонних елементів каркасно-панельних конструкцій. Тому тепловтрати цих будівель і витрати на оплату енергоносіїв були значними.

На черзі – утеплення решти корпусів лікарні.

Підрядна організація – ПП “Сучасні будівельні технології – 12”.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *