12.04.2021      315      0
 

На Черкащині цьогоріч відбудують ще 43 км дороги Н-01 Київ – Знам’янка


Цього року в рамках програми Президента «Велике будівництво» продовжують ремонтувати дороги за маршрутним принципом. У межах Черкаської області дорога Н-01 має протяжність 111,4 км. Торік  відновили понад 45 км дорожнього покриття у Смілянському, Городищенському та Корсунь-Шевченківському районах. Ще 43 км дороги та шляхопровід через залізничну колію на у місті Городище відремонтують цьогоріч.

Наразі роботи ведуться на 10-кілометровій ділянці від села Ситники та до в’їзду у місто Корсунь-Шевченківський (км 133+687 – км 143+923). Тут поширять проїжджу частину дороги, відфредзерують старе зношене асфальтобетонне покриття, регенерують конструктивні шари дорожнього одягу за технологією холодного ресайклінгу.

У межах ремонтних робіт на дорозі влаштують новий конструктив дорожнього одягу: основа зі щебенево-піщаної суміші, оброблена цементом, вирівнюючий шар крупнозернистого асфальтобетону та фінішний верхній шар зі щебенево-мастикового асфальтобетону.Підрядна організація: ТОВ «Ростдорстрой».

За амбітним планом Укравтодору цього року будівництво, реконструкція, капітальний та поточний середній ремонт охоплять 259 км автомобільних доріг Черкаської області.

За інформацією Укравтодору


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *