17.01.2024      119      0
 

Черкаський район долучився до наймасштабнішого спортивного проєкту для школярів зі всієї України – «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»


“Шкільні ліги – це спортивні змагання, розроблені за світовим та європейським досвідом. Учнівські команди змагатимуться за першість з баскетболу, волейболу, футзалу, спортивного орієнтування, черлідингу. Для участі у змаганнях зареєструвалися 80% закладів освіти Черкаського району”, – зазначив заступник голови Черкаської РДА Богдан Солошенко.

Наразі у навчальних закладах Черкаського району завершився І (шкільний) етап змагань та вже розпочинаються змагання ІІ рівня (на рівні громад) з окремих видів спорту.

На рівні району розпочато підготовку до ІІІ районного етапу. За попередніми заявками у районних змаганнях планують брати участь: волейбол: хлопці – 17 команд, дівчата – 16-17 команд, баскетбол: хлопці – 13 команд, дівчата – 11 команд, футзал – 19 команд, спортивне орієнтування – 10-11 команд, черлідинг – 9-11 команд.

Остаточні заявки будуть узагальнені до 25 січня. Протягом 5 робочих днів будуть затверджені оргкомітети по кожному виду змагань, визначені конкретні дати і місця проведення зональних змагань. Фінали будуть визначені за результатами зональних змагань.

«Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» – це можливість проявити себе, свої навички та вміння в рамках найкрутіших спортивних шкільних змагань.
Не зволікайте! Реєструйте команду! Готуйтеся до змагань! Станьте кращими!

Більше інформації читайте на ресурсах:
• Facebook: https://www.facebook.com/scl.cherkasyregion
• Телеграм-канал: https://t.me/scl_cherkasy
• Іnstagram: https://www.instagram.com/scl.cherkasyregion…
• TikTok: https://www.tiktok.com/@scl.cherkasyregion?_t=8j34CykFFrC…

#разомпереможемо#плічопліч
#шкільніліги#scl
#Черкащина_шкільні_ліги


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *