24.01.2024      73      0
 

“Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч”: амбасадори розповіли про реалізацію проекту в області


На Черкащині масштабується проект фізичного виховання школярів “Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч”. Зокрема, у школах тергромад триває  перший етап змагань. Про реалізацію проекту в області розповіли амбасадори Богдан Кулинич і Роман Данилюк на брифінгу в медіацентрі ОВА.

Реєстрація учасників триває до 1 лютого. Уже понад 2100 команд від області подали заявки на участь. І їхня кількість продовжує зростати. 

Черкащина тримає першість за кількістю команд, які виявили бажання долучитися до національного спортивного руху. Найпопулярнішими серед наших спортсменів залишається волейбол, баскетбол і футзал. Проте більшає охочих доєднатися до спортивного орієнтування та черлідингу.

– Я вже неодноразово відвідував тренування спортсменів, – зауважив Богдан Кулинич. – Учні мотивовані та цілеспрямовані. Командний дух тут на всі 100%.  До речі, у школах завершується перший етап змагань. Переможці далі братимуть участь у змаганнях на рівні громади.

Окрім цього, в області триває голосування за спортивний талісман. Про це повідомив Роман Данилюк.

– На вибір запропоновані чайка та вовк, – розповів він. – Голосування відкрито до 5 лютого. Долучитися можуть усі охочі. Окремо запрошуємо брати активну участь учнівську молодь шкіл Черкащини. 

Проголосувати за талісман можна ТУТ.

Докладніше у відео: 

Більше актуальної інформації про реалізацію проекту на Черкащині читайте на ресурсах:

За інформацією Черкаської обласної військової адміністрації.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *