19.01.2024      98      0
 

Відбулися змагання з волейболу між збірними командами юнаків та дівчат 10 – 11 класів закладів загальної середньої освіти Ліплявської та Бобрицької сільських рад


18 січня 2024 року на базі КЗ «Ліплявський ліцей» та КЗ «Келебердянський ліцей» відбулися захоплюючі змагання з волейболу між збірними командами юнаків та дівчат 10 – 11 класів закладів загальної середньої освіти Ліплявської сільської ради та Бобрицької сільської ради.

Учасники змагань показали свою спортивну майстерність та створили незабутню атмосферу спортивного змагання. Кожна команда готувалася з великим запалом та використовувала найкращі стратегії.

Гравці демонстрували високий рівень майстерності та показували надзвичайну енергію і виграшну національну гордість. Глядачі насолоджувалися захоплюючими матчами та підтримували своїх улюблених гравців з гучними гаслами та оплесками.

Отже,серед дівчат ЗЗСО:
І місце – КЗ «Бобрицький ліцей»;
ІІ місце – КЗ «Ліплявський ліцей»;
ІІІ місце – КЗ «Келебердянський ліцей».
Серед хлопців ЗЗСО:
І місце – КЗ «Келебердянський ліцей»;
ІІ місце – КЗ «Ліплявський ліцей»;
ІІІ місце – КЗ «Литвинецький ліцей».

Змагання з волейболу між громадами стали прикладом активного співробітництва та спортивного духу між молодими людьми. Ці змагання підкреслили важливість здорового способу життя та розвитку спортивної культури. Такі події не тільки сприяють фізичному розвитку, а й сприятимуть побудові сильної спільноти, в якій молодь буде мати можливість знаходити нових друзів та розвиватися як лідери.
Дякуємо всім за участь.
Дякуємо ЗСУ за можливість провести змагання.

Пліч-о-пліч шкільні ліги Черкащини
#разомпереможемо#плічопліч
#шкільніліги#scl
#Черкащина_шкільні_ліги


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *