06.10.2021      186      0
 

Активні парки запрацювали: у селі Вергуни (Червонослобідська громада) та місті Корсунь-Шевченківський


У рамках ініціативи Президента України Володимира Зеленського «Активні парки – локації здорової України» за дорученням голови Черкаської обласної державної адміністрації Олександра Скічка, голова Черкаської райдержадміністрації Валерія Бандурко разом із заступником голови ОДА Ларисою Кошовою, головою відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській області Андрієм Більдою, Черкаським обласним центром «Спорт для всіх» та керівниками територіальних громад відкрили спортивні майданчики у селі Вергуни (Червонослобідська громада) та місті Корсунь-Шевченківський.

Активні парки будуються у всій нашій державі. Загалом їх буде близько десяти тисяч, зокрема, в Черкаській області – двадцять три, у Черкаському районі – дев‘ять.

“Активні парки – це не лише про спорт, активні парки – про здорову націю, про молоде покоління українців, які мають можливість із провідними спортсменами країни займатися різними активностями, та про зрілих українців, які можуть підтримувати свою фізичну форму та здоров’я”, – зазначила голова Черкаської райдержадміністрації Валерія Бандурко .

Очільниця району подякувала керівникам громад, які активно долучаються до реалізації ініціатив Президента України та закликала всіх займатися спортом, адже «У здоровому тілі – здоровий дух!»


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *