05.10.2021      237      0
 

Активний парк відкрито у Смілі


Ще одна активна спортивна локація запрацювала сьогодні – у Смілянському міському парку культури та відпочинку.

Голова Черкаської райдержадміністрації Валерія Бандурко спільно з заступником голови Черкаської облдержадміністрації Ларисою Кошовою та Смілянським міським головою Сергієм Ананком перерізали стрічку, переглянули показові виступи вихованців ДЮСШ «Олімп» та й самі спробували виконати рухові вправи.

Голова відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській області Андрій Більда разом з директором ДЮСШ «Олімп», заслуженим майстром спорту, олімпійським призером, чемпіоном світу з веслування Олександром Мотузенком продемонстрували практичне виконання фізичних вправ, а також разом з заступником директора комунальної установи Черкаської обласної ради «Черкаський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»» Ганною Яровою вручили подарунки юним спортсменам.

Активні парки з ініціативи Президента України Володимира Зеленського, будуються у всій нашій державі. Загалом їх буде близько десяти тисяч, зокрема, в Черкаській області – двадцять три, найближчим часом ще шість відкриється у Черкаському районі.

«Приємно, що Сміла активно долучається до реалізації в життя різних соціальних ініціатив. Лише за останній місяць у місті відкрито третій майданчик для фізичної активності, – зазначає голова РДА. Тепер сміляни мають можливість без персонального тренера, коли зручно, разом з олімпійськими чемпіонами, зірками українського спорту, телабачення кіно та музики займатися спортом. Для цього зараз достатньо лише просканувати QR код».


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *