28.04.2021      207      0
 

У Черкаській райдержадміністрації спланували роботу на тиждень


Голова Черкаської райдержадміністрації Валерія Бандурко обговорила з керівниками галузей основні питання, які потребують вирішення протягом тижня, що розпочався.

Спільно з начальником служби у справах дітей Інною Походенко проаналізовано стан роботи в районі з влаштування дітей у прийомні сім’ї.

Проаналізовано Проект Закону 4298 «Про внесення змін до Закону України “Про місцеві державні адміністрації” та деяких інших законодавчих актів України щодо реформування територіальної організації виконавчої влади в Україні»

Голова РДА наголосила на питанні невідкладного завершення роботи з припинення діяльності юридичних осіб, підпорядкованих райдержадміністраціям, що ліквідовуються.

Також розглянуто питання державної соціальної підтримки учасників ліквідації аварії на ЧАЕС.

Загалом в районі перебуває 3484 осіб, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, які мають право на пільги, передбачені Законом України “Про статус та соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи”.

З нагоди 35-х роковин Чорнобильської катастрофи учасникам наслідків аварії на ЧАЕС та вдовам померлих ліквідаторів у Черкаському районі вручені 122 продуктових набори на загальну суму 39 405 грн.

Надано адресну грошову допомога на загальну суму 527 700 грн постраждалим від наслідків аварії на ЧАЕС та дружинам померлих.

З місцевого бюджету для забезпечення пільгового медичного обслуговування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи в Черкаському районі передбачено коштів у сумі 140 206 грн для 168 громадян, постраждалих від наслідків аварії на ЧАЕС, для закупівлі санаторно-курортних путівок громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської віднесені до категорії 1 заплановано коштів у сумі 211 602 грн.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *