04.07.2019      432      0
 

Сергій Яровий: “Вже чотири роки місія Нацполіції залишається незмінною – служити і захищати”


Вже чотири роки місія Національної поліції залишається незмінною – служити і захищати.Про це сьогодні, 4 липня, перший заступник Міністра внутрішніх справ Сергій Яровий повідомив під час урочистостей з нагоди четвертої річниці Національної поліції.

«За 4 роки ми створили нову службу з демократичними цінностями. Попереду ще багато роботи, змін та викликів. Проте місія Національної поліції залишається незмінною – служити та захищати»», – зазначив перший заступник Міністра внутрішніх справ.

За його словами, пріоритетами роботи МВС залишаються технічне та соціальне забезпечення правоохоронців.

«Ми вдвічі збільшили фінансування Національної поліції, оновили автопарк на 2,5 тисячі сучасних транспортних засобів», – додав Сергій Яровий.

Голова Національної поліції Сергій Князєв також звернувся до особового складу.

«Поліцейський – це не просто відмітка у трудовій книжці. Поліцейський – це коли ти пропускаєш день народження дитини, бо ти на службі, коли ти прямуєш на виклик щодо сімейної сварки, а потім перемотуєш свого напарника, якого ранило гранатою, що викинули з квартири, коли ти стоїш на мосту та хапаєш людину за дві секунди до небуття. Поліцейський – це коли тебе постійно протиставляють суспільству, але ти щодня виходиш на службу», – сказав Сергій Князєв.

Він зазначив, що наразі в Національній поліції працюють близько 130 тисяч осіб.

«Сьогодні нам 4 роки. Це одночасно багато й мало. Ми вже зробили такі великі кроки, скільки не вдавалося раніше. Попереду ще багато роботи. Буде складно, але ми впораємося», – додав голова Нацполіції.

Працівники поліції отримали відзнаки Кабінету Міністрів, відомчі відзнаки МВС та Національної поліції.

За інформацією
Урядового порталу


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *