17.11.2023      159      0
 

В Україні стартує “Найнудніша олімпіада”: хто може взяти участь?


Національний фестиваль «Код Нації» анонсував цікавий конкурс для школярів.

В Україні стартує «Найнудніша олімпіада”. Змагання відбуватиметься у дистанційному форматі. Головною метою заходу є сприяння розвитку творчих та інтелектуальних здібностей учнів, виявлення обдарованих дітей та створення сприятливого середовища для стимулювання їхнього освітнього та наукового зростання.

Організаторами Олімпіади виступає Національний Фестиваль «Код Нації». Внески учасників повною мірою будуть відправлені на підтримку Збройних сил України. Натомість школярі отримають пам’ятні дипломи, мерч, сувенірну продукцію та навіть грошову премію у розмірі 1000 гривень (лише для Лауреатів Найнуднішої олімпіади України).

“Ця олімпіада буде вироком для старих і по-справжньому нудних завдань на папірцях за шкільними партами, адже об’єднала професіоналів, які укладають цікаві завдання з навчальних”, – зауважили організатори.

Процес участі охоплює кілька етапів:

1) Подача заявок: З 14 листопада по 8 грудня 2023 року учасники можуть подати свої заявки на участь у заході.

2) Проведення Олімпіади: З 11 грудня по 22 грудня 2023 року учасники виконуватимуть завдання в дистанційному форматі, демонструючи свої творчі та інтелектуальні здібності.

3) Оголошення переможців: 25 грудня 2023 року відбудеться урочиста церемонія оголошення переможців та нагородження учасників.

Олімпіада пропонує перевірити свої знання з кількох дисциплін:

  • Українська мова (для учнів 5-11 класів ЗЗСО та осіб 18+ років);
  • Математика (для учнів 5-11 класів ЗЗСО);
  • Історія України (для учнів 8-11 класів ЗЗСО);
  • Англійська мова (для учнів 10-11 класів ЗЗСО);
  • Біологія (для учнів 10-11 класів ЗЗСО);
  • Географія (для учнів 10-11 класів ЗЗСО).

Олімпіада сприятиме розвитку нестандартного мислення та поглибленому вивченню наукових дисциплін серед молоді. Учасники матимуть унікальну можливість продемонструвати свої таланти, надавши допомогу військовим.

Розмір благодійного внеску


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *