19.08.2022      190      0
 

«Якісну освіту потрібно забезпечити як онлайн так і офлайн», – керівники органів влади Черкащини


До початку нового навчального року, який стартує в нових реаліях, залишилось менше ніж два тижні. Учасникам освітнього процесу варто бути готовими до навчання у нових умовах і з розумінням поставитись до цього, адже безпека – на першому місці. На цьому наголошують керівники області та району.

В районі як і у всій області триває підготовка до початку навчального року. Заклади освіти нині облаштовують укриття, аби мати змогу розпочати навчання в офлайні.

Начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко разом з начальником Черкаської ОВА Ігорем Табурцем відвідали заклади освіти у одній з громад Черкаського району. Оглянули стан готовності до початку нового 2022/2023 навчального року.

Спеціально створена комісія оглядає кожну установу – від великих міст до найменших сіл: школу, садочок, училище, коледж чи університет. На цьому наголосив очільник області Ігор Табурець.

«Наше спільне завдання з місцевою владою та освітянами – ці заклади мають бути місцями безпеки, – наголосив він. – Наразі вже понад 60% закладів освіти Черкащини мають рекомендовані укриття. У майже 400 – ще тривають ремонтні роботи».

«Кожен сам обирає форму навчання для своїх дітей! Ми, як представники органів влади, з розумінням ставимось до рішення батьків. Спільними зусиллями, у період воєнного стану, маємо забезпечити якісну освіту підростаючому поколінню як онлайн так і офлайн», – підкреслила Валерія Бандурко.

Мирного неба нам та швидкої перемоги!


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *