10.01.2020      314      0
 

Відбулася нарада керівників закладів дошкільної освіти району


09 січня 2020 року відбулась інструктивно-методична нарада керівників закладів дошкільної освіти (далі – ЗДО) району.

         На порядок денний було винесено ряд питань, пов’язаних із особливостями організації освітнього процесу в дошкільній галузі.

         Методист РМК Голубенко Валентина Григорівна довела до відома присутніх завдання, поставлені перед колективами закладів дошкільної освіти, відповідно до листа МОН України від 12.12.2019 № 1/9-765 «Щодо організації медико-педагогічного контролю на заняттях з фізичної культури у закладах дошкільної освіти» та проінформувала про розроблення та затвердження освітніх програм згідно з листом МОН України від 09.12.2019 № 1/9-750 «Щодо освітніх програм в закладах дошкільної освіти».

         Учасники наради були ознайомлені з критеріями, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності у сфері дошкільної освіти, та визначенням періодичності проведення планових заходів державного контролю Державною службою якості освіти.

         У ході наради керівникам доведена інформація про ефективність системи НАССР операторами ринку процедур для підтримання гігієни у всьому харчовому ланцюгу. Розглянуто вимоги щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах означеної системи.

            Головний спеціаліст Головного управління статистики Логінова Наталія  Євгеніївна  надала рекомендації щодо підготовки до збору даних про заклади дошкільної освіти за формою 85-К в інформаційно-телекомунікаційній системі «Державна інформаційна система освіти».

За інформацією відділу освіти, культури, молоді та спорту райдержадміністрації.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *