14.01.2022      274      0
 

У Городищі урочисто відкрили оновлений центр первинної медико-санітарної допомоги


Новий 2022 рік розпочався з приємної події. На запрошення Городищенського міського голови Володимира Мирошника голова Черкаської райдержадміністрації Валерія Бандурко спільно з заступником Богданом Солошенком взяли участь в урочистому відкритті комунального некомерційного підприємства «Городищенський центр первинної медико-санітарної допомоги», який знаходиться в реконструйованому приміщенні колишньої поліклініки.


Для того щоб приміщення мало належні умови зроблено чимало. Облаштовано комфортні кабінети для прийому громадян, реєстратуру, встановлено необхідні меблі та обладнання. Повністю замінено систему опалення, електричну систему, реконструйовано систему водопостачання та водовідведення. Оновлено стелі, стіни, підлогу, встановлено нові двері та вікна.

Для надання медичних послуг жителям працює 37 кваліфікованих працівників.

Загалом на проведення ремонтних робіт із бюджету громади було виділено 2 мільйони 412 тисяч гривень.

«Приємно, коли існує можливість допомогти громаді вирішити важливі питання соціально-економічного розвитку. І дуже добре, коли налагоджено спільну продуктивну співпрацю між усіма гілками влади, добре, коли бізнес соціально-орієнтований», – зазначає голова РДА Валерія Бандурко.

У минулому році у Городищі завдяки спільній позиції та, головне, нашим благодійникам, а саме – начальнику дорожньо-будівельної дільниці ТОВ «Ростдорстрой», моєму раднику на громадських засадах з питань економіки, інфраструктури, будівництва та архітектури Миколі Удалову, директору ТОВ «В.А.К.О.Транс» Віталію Пухиру, не витрачаючи бюджетних коштів, вдалося відновити безпечний рух на містку, який був аварійним.

Завдяки програмі #ВеликеБудівництво місто має надсучасний стадіон, а у селищі Цвіткове завершено реконструкцію амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

Валерія Бандурко побажала Городищенській міській територіальній громаді не втрачати темпів, та, залучившись підтримкою держави і небайдужих громадян, втілювати у життя нові проекти, спрямовані на розвиток громади.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *