29.07.2021      176      0
 

У Черкаському районі Лариса Кошова та Богдан Солошенко перевірили роботу центрів вакцинації та пунктів щеплень


Заступниця голови Черкаської ОДА Лариса Кошова та заступник голови Черкаської РДА Богдан Солошенко перевірили роботу центрів масової вакцинації населення та пунктів щеплень Черкаського району.Усі центри вакцинації в районі працюють відповідно до вимог МОЗ України.

Зокрема, у Смілянському центрі за день щепили близько ста людей. Чигиринський центр вакцинації нещодавно розпочав роботу. Проте вже зранку встигли провакцинували близько 20 осіб.

Лариса Кошова на своїй особистій сторінці у Фейсбуці зауважує, що населення активно вакцинують скрізь, проте робота кількох центрів та пунктів щеплення бажає кращого, хоча в цілому процес налагоджений:

«Деякі моменти в організації роботи потребують вдосконалення. Звернула увагу на це керівників центрів. Такі «перевірки» проводитиму і надалі, аби особисто контролювати процес вакцинації в області», – сказала Лариса Кошова.

Заступник голови Черкаської райдержадміністрації Богдан Солошенко прокоментував результати робочої поїздки:

«Насправді є центри масової вакцинації населення та пункти щеплень, які організовано на досить високому рівні, а є такі, які навіть недотягують до середнього. Тому наша основна задача зробити так, щоб у найближчі дні, навіть не місяці, все стало на нормальний рівень. На сьогоднішній день всі нарешті мають зрозуміти важливість вакцинації, це пріоритет і завдання номер один для всіх. Наближається осінь і спалахи вірусів нових штамів. Тож давайте зараз об’єднаємось спільно, органи державної влади та місцевого самоврядування, керівники підприємств, установ, організацій усіх форм власності, громадяни для того щоб ситуацію, яка склалася у 2019 році ніколи не повторювалася».

Нагадуємо, триває п’ята хвиля вакцинації проти COVID-19. Тепер щеплюватися може кожен охочий від 18 років.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *