10.11.2022      106      0
 

«Тримайся, ти – переможеш!»: при Національному інформбюро почав роботу психологічний хаб


Психологічний хаб запустили при Національному інформаційному бюро. До нього можуть звернутися всі, хто потребує психологічної допомоги під час війни.

Для цього достатньо зателефонувати на цілодобову гарячу лінію НІБ: 16-48 і залишити заявку на особисту психологічну підтримку.

«Війна загострила всі наші емоції, в тому числі й негативний спектр. Ми все переживаємо глибоко й гостро. Злимося, відчуваємо провину, розгубленість, лють… Хтось – безпорадність. Це нормально. Важливо емоціям давати правильні назви (відповідно до почуттів «тут і зараз»), проговорювати й звільняти себе від них, залишаючись психічно здоровою особистістю. Ми всі разом вчимося підтримувати одне одного. Іноді людині просто важливо розуміти: вона не сама. Саме для цього ми й відкрили при Національному інформаційному бюро психологічний хаб», – зазначив очільник НІБ Олександр Смирнов.

Нагадуємо контакти для звернень на гарячу лінію Національного інформаційного бюро з питань військовополонених, примусово депортованих та зниклих осіб:

1) 16-48,2) +38 (044) 287-81-65 (для дзвінків з-за кордону та з міських номерів),

3) також працює чат-бот НІБ


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *