17.09.2021      190      0
 

Увага! у зв‘язку зі зростанням захворюваності карантинні норми буде змінено


У зв’язку зі зростанням кількості випадків короновірусної хвороби COVID – 19, країна на шляху до «жовтої» зони епідемічної небезпеки. Карантинні заходи та правила змінюються!

З метою проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи голова Черкаської райдержадміністрації Валерія Бандурко спільно з головою Мошнівської сільської громади Богданом Шкарбутою та фахівцем у медичній сфері зустрілися з керівниками закладів освіти громади та з трудовим колективом місцевого ДНЗ.

Таку ж зустріч організували разом з міським головою Городища Володимиром Мирошником. Керівників та працівників освітніх закладів цікавила перспектива подальшої роботи шкіл і садочків в умовах «жовтої» карантинної зони та ризики, які пов‘язані з проведенням щеплень.

Також заступник голови Черкаської райдержадміністрації Богдан Солошенко спільно з директором КНП «Канівський ЦПМСД» Наталією Горьовой та представниками Ліплявської і Степанецької громад провели інформаційно – роз’яснювальну роботу з працівниками органів місцевого самоврядування, соціальної сфери щодо методів захисту від гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Основне питання, на якому акцентували увагу – вакцинація. Саме вакцинація забезпечує захист від коронавірусної хвороби. Працівникам наголошено на важливості проведення щеплень від COVID-19 та роз‘яснено, що щеплення є безпечними, ефективними і мають мінімально низькі ризики для здоров‘я!

Завдяки вакцинації ми можемо покращити епідемічну ситуацію з захворюваністю, сформувати колективний імунітет та швидше повернутися до звичного нам життя.

Вакцинуйтеся, збережіть своє життя і здоров‘я!


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *