14.04.2020      551      0
 

У Черкаському районі проводиться конкурс Великодньої писанки “Писанкові барви” в режимі он-лайн


Положення
про проведення районного конкурсу Великодньої писанки “Писанкові барви” в режимі он-лайн:

І. Загальні положення

1.1.  Районний конкурс Великодньої писанки «Писанкові барви»
(далі – Конкурс) проводиться в режимі он-лайн (у зв’язку з упровадженим карантинним режимом через пандемію коронавірусу).

1.2 Організатори –  сектор культури, молоді та спорту відділу освіти Черкаської районної державної адміністрації та КЗ «Черкаський районний організаційно-методичний центр народної творчості» Черкаської районної ради.   

ІІ. Мета он-лайн конкурсу:

  • сприяння розвитку писанкарства, збереження національних традицій народного мистецтва писанкового розпису;
  • утвердження  національних  Великодніх традицій, популяризації унікальної традиційної української писанки, виявлення найобдарованіших учасників з метою розвитку їх творчого потенціалу;
  • активізація творчої діяльності  в умовах карантинного режиму.

 ІІІ. Умови он-лайн конкурсу:

3.1. До участі в Конкурсі запрошуються всі бажаючі, які захоплюються писанкарством, є мешканцями Черкаського району, і прагнуть, щоб їх роботи побачили та оцінили, згідно віковим категоріям:

  • діти віком від 8 до 17 років;
  • молодь віком від 18 до 35 років;
  • дорослі (старші 35 років)

3.2. На Конкурс подається фотознімки не менше 3-х писанок одного автора, виконаних у традиційній манері (восковий розпис, фарбування природними або хімічними барвниками), допускається використання інших технік виконання (травлення, шкрябання та інше), які будуть оцінюватись як інші номінації.

3.3. Відповідальність за зміст та якість наданих фотографій несуть учасники Конкурсу.

3.4. Організатори конкурсу не несуть відповідальність за розміщення фотографій учасників без їх згоди третіми особами та порушення ними авторських прав.

3.5. Роботи на конкурс повинні бути сфотографовані в 2-х, 3-х ракурсах, для максимального вираження композиції. Роботи повинні бути авторськими.   Фото робіт та анкети учасників  надсилаються на електронну адресу   [email protected] Телефон для довідок (093)0597911 – Марина Юр’єва, (050)4475110 – Валентина Полулях.

3.6. Фотографії робіт для участі в Конкурсі приймаються до 26 квітня                2020 року. 

ІV. Журі он-лайн конкурсу:

4.1. Голосування для визначення переможців Конкурсу відбуватиметься з моменту розміщення конкурсних робіт на сторінці КЗ «ЧРОМЦ НТ» у Facebook ( посилання https://www.facebook.com/culture.che )

4.2. З однієї сторінки в фейсбуці дозволяється проголосувати за кожного учасника лише один раз. При виявленні несанкціонованого збільшення або «накручування» балів за будь-якого з учасників, до нього будуть застосовані штрафні санкції.

4.3. Підведення підсумків конкурсу відбудеться по закінченню встановлені строків проведення Конкурсу.

4.4. Переможцем стає учасник, який отримає найбільшу кількість голосів у ході відкритого он-лайн голосування.

4.5. Організатори конкурсу залишають за собою право поділити призове місце у випадку, якщо два та більше претенденти набрали однакову кількість голосів.

4.1. Оцінка робіт учасників Конкурсу проводиться в дистанційному режимі за результатами   он-лайн перегляду глядачів, за лайками яких і визначаться переможці. 

 V. Визначення переможців:

5.1. Результати Конкурсу будуть оголошені на сайті  у соціальній мережі facebook та на офіційному сайті Черкаської районної державної адміністрації 1 травня 2020 року.

5.2. Переможців Конкурсу чекають приємні сюрпризи після завершення карантинного режиму.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *