20.05.2020      233      0
 

Черкасців кличуть на вебінар про енергомодернізцію житлового фонду


Вебінар на тему «Модернізація житлового фонду за підтримки програми Енергоефективність в Україні» відбудеться 27 травня з 10.00 до 11.20 за допомогою додатку Zoom Meetings. До участі у навчанні запрошують представників районних державних адміністрацій, виконавчих комітетів міських рад міст обласного значення, представників об’єднаних територіальних громад, голів ОСББ та громадян, які бажають створити ОСББ.

Організовують вебінар Департамент інфрастуктури та житлово-комунального господарства ОДА спільно з координатором Програми розвитку ООН у Черкаській області та регіональним консультантом IFC з підтримки Фонду енергоефективності України.

На вебінарі розглянуть:

  1. «Багатоквартирний будинок: що кому належить», а саме: поняття управління багатоквартирним будинком; створення та діяльність ОСББ;
  2. «Енергомодернізація багатоквартирного будинку за фінансової підтримки Фонду енергоефективності», а саме: Програма Фонду енергоефективності, як спосіб залучення коштів в модернізацію житлового фонду; сприяння участі ОСББ в програмі Фонду енергоефективності.

Попередня реєстрацією за посиланням https://forms.gle/vJDprDvh7JFdgEsi9.

Для участі у вебінарі необхідно встановити додаток Zoom Meetings. Встановити додаток Zoom Meetings та здійснити вхід у вебінар можливо за посиланням https://us02web.zoom.us/j/85883730734?pwd=dkJ6RW5qZi9wVTU0Y281MG1GZFZuZz09.

За інформацією пресслужби Черкаської ОДА.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *