13.10.2021      472      0
 

У Балаклеї підприємство успішно виготовляє ефірні та рослинні олії


У ході надання практичної допомоги виконавчому комітету Балаклеївської сільської ради, представники Черкаської районної державної адміністрації з робочим візитом відвідали ТОВ “Парфумерно-косметична компанія” “ДНД”, яке здійснює свою діяльність на території села Балаклея.

Flora Secret™ – це український бренд ефірних та рослинних олій, який допомагає в догляді за обличчям, волоссям, тілом. Продукція Flora Secret створена на основі екологічно чистої сировини, підприємство працює на ринку України і представляє бренд Flora Secret з 2007 року. За ці роки продукція Flora Secret стала популярною не тільки в Україні, а й за кордоном. Олії Flora Secret експортуються до Польщі та Америки.

На запрошення керівників підприємства, представники райдержадміністрації мали змогу ознайомитись з усіма технологічними процесами виробництва, умовами праці робітників. На сьогодні тут працює 21 особа, середня заробітна плата на підприємстві – 7,5 тис. грн.

Керівник підприємства Микола Карацуба розповів про історію створення підприємства, досягнення у виробництві продукції косметичних і ефірних олій, результатами на ринку продажу і планами на майбутнє.

Виробник продукції ТОВ”ПКК”ДНД” завжди дбає про якість своєї продукції та постійно працює над удосконаленням її стандартів.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *