30.04.2021      383      0
 

У Черкаському районі буде відновлено рух маршруту “Чигирин – Головківка”


До Черкаської райдержадміністрації надійшло колективне звернення від жителів с. Головківка Черкаського району щодо відновлення курсування автобуса на приміському автобусному маршруті загального користування, який не виходить за межі території району, “Чигирин – Головківка” №111.

Зі слів заявників, цей маршрут забезпечує підвезення громадян до закладів соціальної інфраструктури та є надзвичайно важливим для жителів громади.

Відповідно до умов діючого договору з перевезення пасажирів на приміському автобусному маршруті загального користування, який не виходить за межі території району, від 01.10.2013 та Додаткової угоди до Договору від 27.08.2018 обслуговування маршруту “Чигирин – Головківка” №111 повинен здійснювати ФОП Руденко Сергій Іванович.

У зв’язку з цим перший заступник голови Черкаської райдержадміністрації Роман Хоменко провів зустріч з перевізником та керівниками відповідних структурних підрозділів адміністрації.

Наразі проводиться робота по укладанню договорів із Медведівською сільською та Чигиринською міською територіальними громадами щодо компенсації витрат у 2021 році ФОП Руденко Сергій Іванович за перевезення окремих пільгових категорій громадян на приміському маршруті загального користування “Чигирин – Головківка” №111.

Повідомляємо, що обслуговування автобусного маршруту “Чигирин – Головківка” №111 планується відновити з 05.05.2021 .


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *