28.09.2020      271      0
 

Успішні кейси: як черкаські підприємці використовують “Доступні кредити 5-7-9%”


З лютого стартувала Державна програма для малого і середнього бізнесу «Доступні кредити 5-7-9%» – програма для тих, хто давно мріяв маштабувати бізнес, але досі не наважувався на це з різних причин.

Черкаські підприємці також користуються її перевагами. Про це у відео:

Минулого разу ми розповідали про кав’ярню “The room”. Нагадати їхню історію можете тут:

Починали ж ми свій цикл про залучення програми в бізнес з історії черкаського підприємця, який відкрив СТО в обласному центрі:

Детальніше про програму “Доступні кредити 5-7-9%” ви зможете дізнатися на сайті 5-7-9.gov.ua.

Крім того, 21 вересня 2020 року Президент України підписав Закон України № 873-ІХ, про надання державних гарантії на портфельній основі.

Відповідно до Закону України представникам малого та середнього бізнесу надається змога отримувати кредитний ресурс під державні гарантії.

Кредити надаватимуться мікро-, малим та середнім підприємцям. Сукупний обсяг державних гарантій на 2020 рік складає до 5 млрд грн. Держава гарантуватиме перед банком 80% суму такої позики. Це дасть змогу значно здешевити, а головне зробити доступнішим кредитний ресурс для українського бізнесу. Водночас гарантії на рівні 80% банки видаватимуть кошти лише якісним позичальникам, які мають бізнес-план та бачення розвитку власної справи.

Детальніше із Законом України № 873-ІХ, ви зможете ознайомитись тут https://cutt.ly/AfVY4sE

За інформацією пресслужби Черкаської обласної державної адміністрації


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *