15.06.2020      254      0
 

На програму дорожнього будівництва цього року виділено понад 100 млрд грн


Програма «Велике будівництво», що включає в себе будівництво доріг, набула особливої ваги в контексті розігріву економіки України, що постраждала через карантинні заходи та світову кризу, і Уряд цю програму активно реалізовує. Про це на прес-конференції з нагоди 100 днів роботи Уряду заявив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

За його словами, програма “Велике будівництво” була започаткована і курується безпосередньо Президентом України Володимиром Зеленським і є для нього надзвичайно важливою. «Уряд цю програму розвиває, нам вдалося навіть при формуванні фонду на боротьбу з COVID-19 збільшити кількість коштів в бюджеті на програму дорожнього будівництва», – зазначив Денис Шмигаль.

Прем’єр-міністр повідомив, що цього року на програму дорожнього будівництва буде виділено більше 100 млрд гривень. «І що також важливо – вперше вже у квітні-травні розпочалася робота над проведенням тендерів і почалося будівництво доріг. Як правило, будівництво доріг розпочиналося в червні-липні, або навіть у вересні-жовтні», – підкреслив очільник Уряду.

«Зараз дорожньо-будівельні компанії мають змогу протягом усього теплого сезону будувати дороги, і ми віримо в те, що на осінь українці побачать результати цієї програми», – зазначив Денис Шмигаль.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *