10.10.2023      111      0
 

Інформація про намір Товариства з обмеженою відповідальністю «ВІРДЖИНІЯ-ТЕХНО» отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря


Товариство з обмеженою відповідальністю «ВІРДЖИНІЯ-ТЕХНО» має намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря.

Місце розташування підприємства: Черкаська область, м. Черкаси, вул. Дахнівська, 23.

ТОВ «ВІРДЖИНІЯ-ТЕХНО» здійснює виробництво тютюнових виробів (виробництво суміші тютюнової для кальяну).

Від джерел викидів в атмосферне повітря викидаються наступні речовини: вуглецю оксид, оцтова кислота, суспендовані частинки недиференційовані за складом.

Для підприємства нормативна санітарно-захисна зона становить 50,0 м. На межі санітарно-захисної зони концентрація забруднюючих речовин в атмосферному повітрі не перевищує допустимі норми: вуглецю оксид – 0,0000016 т/рік; оцтова кислота – 0,0000035т/рік; суспендовані частинки, недиференційовані за складом – 0,162 т/рік.

Валовий викид забруднюючих речовин від стаціонарних джерел підприємства становить 0,162 т/рік.

Зауваження та пропозиції громадських організацій і громадян стосовно викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря можуть надсилатися протягом 30 днів з моменту опублікування оголошення про намір Товариства з обмеженою відповідальністю «ВІРДЖИНІЯ-ТЕХНО» отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря до Черкаської обласної військової адміністрації за адресою: м. Черкаси, бульвар Шевченка 185 (конт. тел: (0472) 37-29-15, 36-11-13).


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *