02.11.2022      189      0
 

Повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами


З метою дотримання вимог природоохоронного законодавства України ФОП РЕШОТКА С.П. має намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами, які розташовані за адресою: Черкаська область, Черкаський район, місто Сміла, вулиця Севастопольська, 17 (Смілянська нафтобаза) та  вулиця Севастопольська, 17‑А (майданчик для зливу і наливу нафтопродуктів).

Основними видами робіт, що виконуються на об’єктах згідно технологічного регламенту є: приймання рідкого моторного палива від залізничного транспорту та злив нафтопродуктів у ємності зберігання, зберігання нафтопродуктів у ємностях зберігання, відвантаження нафтопродуктів у автоцистерни.

Паливо, що відпускається на території об’єктів відповідає вимогам ДСТУ 4839:2007 та ДСТУ 4840:2007.В результаті виробничої діяльності в атмосферне повітря виділяються забруднюючі речовини: бензин (нафтовий, малосірчистий, у перерахунку на вуглець), вуглеводні насичені С12-С19 (розчинник РПК-26511) у перерахунку на сумарний органічний вуглець.

Валові викиди забруднюючих речовин становлять 2,763008 т/рік.Приземні концентрації забруднюючих речовин в атмосферному повітрі, що утворюються викидами від стаціонарних джерел об’єктів, на межі санітарно-захисної зони та найближчої житлової забудови не перевищують значень гранично-допустимих концентрацій.

Зауваження та пропозиції від громадських організацій та окремих громадян щодо наміру отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами просимо надсилати протягом 30 календарних днів з дати опублікування повідомлення до Черкаської обласної військової адміністрації за адресою: Черкаська область, м. Черкаси, бульвар Шевченка, буд. 185, тел. (0472) 37-29-15, 37-60-01, 36-11-13, 37-22-49, e-mail: [email protected].


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *