12.05.2020      292      0
 

“Наші рішення – в природі”


Міжнародний день біорізноманіття (22 травня) покликаний покращити розуміння значення біорізноманіття та важливості його збереження.
Цьогорічною темою є гасло «Наші рішення – в природі».
В реаліях коли глобальне співтовариство вимушене переглянути своє відношення до навколишнього природного середовища, одне є певним: незважаючи на всі наші технологічні досягнення, ми повністю залежні від здорових і різноманітних екосистем для забезпечення себе водою, продуктами харчування, медикаментами, одягом, паливом, енергією та, зрештою, притулком.
Гасло «Наші рішення – в природі» підкреслює надію, солідарність та важливість спільної роботи на всіх рівнях для побудови майбутнього життя у гармонії з природою.
2020 рік – це рік випробувань, роздумів, можливостей та рішень. Від кожного з нас очікується, що ми будемо «будуватись краще», використовуючи цей час для підвищення стійкості націй та громад, коли ми одужаємо від пандемії.
2020 рік – це рік, коли, як ніколи, світ може сигналізувати про сильну волю до глобальних дій, які «згорнуть криву» втрати біорізноманіття на користь людям та всьому життю на Землі.
Більше інформації щодо Міжнародного дня біорізноманіття можна знайти за посиланнями https://menr.gov.ua/timeline/Bioriznomanittya.html та https://www.cbd.int/idb/2020.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *