07.06.2024      60      0
 

Безмежність сприйняття світу у дитячій фантазії, – Валерія Бандурко


Нещодавно начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко відвідала виставку-конкурс “Світ дитячої фантазії” та ознайомилася із малюнками, аплікаціями та виробами з дерева, бісеру, паперу, картону, зерняток, які підготували дітки із прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу. У заході взяли участь 28 юних талантів.

Родина та родинні цінності – це те незмінне, що допомагає відновити сили і тримати баланс у цей нелегкий час.

Добре, що є родини, які не тільки дбають про гармонійний розвиток власних діток, а й створюють сімейний затишок і дарують свою любов тим діткам, які втратили своїх рідних батьків.

– Зі свого боку, ми всіляко підтримуємо такі родини, надаємо всебічну допомогу та долучаємося до заходів, спрямованих на розвиток творчих здібностей і талантів категорійних діток, – зауважила Валерія Бандурко.

Кожна дитяча робота оригінальна, виготовлена з теплом та натхненням, демонструє політ дитячої фантазії і майстерність, вміння використовувати різні матеріали.

– Вражена кожним витвором мистецтва, адже любов до улюбленої справи породжує справжні шедеври, – зазначила очільниця РВА, – Дякую цим талановитим діткам! Дякую цим чудовим родинам! Хай оберігає вас Господь! Миру і добра нашій Неньці Україні!

Telegram:
t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *