09.07.2021      199      0
 

В Чигиринській міській територіальній громаді відбувся семінар-тренінг на тему: „Батьківство в радість”


Родина є основним соціальним інститутом відповідальним за виховання зростаючої особистості. Бути батьками – одна із найскладніших, найвимогливіших та найприємніших справ у житті кожної людини, яка потребує багато терпіння, любові та певних навичок в спілкуванні з дитиною.

8 липня  2021 року в Чигиринській міській територіальній громаді відбувся  семінар-тренінг на тему: „Батьківство в радість” участь в якому взяли  фахівці: соціальної роботи КЗ „Центр соціальних служб” Чигиринської міської ради, служби у справах дітей Чигиринської міської ради, відділу організаційної роботи виконавчого комітету Чигиринської міської ради, відділу соціального захисту Чигиринської міської ради, та  сім’ї, які перебувають в складних життєвих обставинах, та знаходяться на обліку центру соціальних служб Чигиринської міської ради.

Викладачем семінару виступила начальник відділу організаційно-правової роботи Черкаського обласному центру соціальних служб Людмила Пона.

На цьому заході присутні були ознайомлені з практичними засобами позитивного виховання та своєчасного поповнення власного емоційного ресурсу. Розглянули потреби та прив’язаність дитини до батьків  та переглядали ролики про неправильне виховання батьками дітей. На власних малюнках оцінили своє ставлення до дитини в сім’ї.

По закінченню семінару учасники відмітили актуальність наданої інформації та отримали  максимальну користь від заходу.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *