02.11.2020      267      0
 

Міністерство молоді та спорту України пропонує долучитися до проєкту “Державотворець”


З метою активізації участі молоді в процесах реформування та творення держави, Міністерство молоді та спорту України та Українська академія лідерства в 2018 році ініціювали програму особистісного та професійного розвитку молоді «Державотворець».

Цьогоріч програма реалізовуватиметься Мінмолодьспортом з проєктом USAID «Підтримка організацій-лідерів у протидій корупції в Україні «ВзаємоДія» (SACCI) та з Українською академією лідерства.

Метою програми є створення системи особистісного та професійного розвитку молоді в Україні віком від 18 до 25 років, розвиток відповідального лідерства та підвищення рівня громадянської активності молоді.

Зважаючи на погіршення епідеміологічної ситуації в країні, організаторами прийнято рішення про проведення регіонального етапу програми особистісного та професійного розвитку молоді «Державотворець» у період з 13 по 30 листопада 2020 року в онлайн-форматі.

За ініціативи випускників програми 2018 – 2019 років проведення регіонального етапу у 2020 році заплановано у семи областях України (Донецька, Львівська, Миколаївська, Тернопільська, Черкаська, Чернівецька, Харківська).

Додатково повідомляємо, що програма розроблена таким чином, що залученість учасників не буде перевищувати сумарно 5 годин на день та буде зроблено акцент на індивідуальну роботу та розв’язання практичних кейсів.

По завершенню програми кожен відібраний учасник, який пройде програму у повному обсязі отримає сертифікат.

Контактна особа від спільноти випускників у вашій області – Левченко Наталія (тел. 0969257939).


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *