12.06.2020      942      0
 

“Всі разом за сім’ю”


Громадська організація Рух “Всі разом!” є куратором марафону вуличних сімейних заходів по всій країні. У 2019 році понад 65 міст по всій території України взяли участь у марафоні, який вражає своїм масштабом і шляхетними цілями. Метою організаторів є творення суспільної традиції міцних і щасливих родин.

У зв’язку із карантинними заходами, влітку 2020 року проведення вуличних заходів із залученням великої кількості учасників є не на часі. Тому Рух “Всі разом!” ініціює соціальний проєкт у форматі публічного розміщення інформаційно-просвітницьких зображень на сімейну тематику. Завдання – плекання суспільства, де сім’ї і сімейні цінності є ключовим пріоритетом суспільної традиції і державної політики.

Інформація про сімейні цінності спрямована на збереження та розвиток духовно-моральних цінностей українського народу, виховання громадської свідомості та соціальної відповідальності, а також на популяризацію та укріплення традиційних сімейних цінностей, зміцнення родинних відносин між батьками та дітьми.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *