30.04.2020      317      0
 

Стартував прийом документів на здобуття Премії Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування у 2020 році


Комітет Верховної Ради України з питань молоді та спорту оголосив про прийом документів на здобуття Премії Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування у 2020 році відповідно до постанови Верховної Ради України від 22.05.2003 № 840 “Про Премію Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування”.

Премія присуджується особам – громадянам України віком до 35 років, молодіжним та, як виняток, дитячим громадським організаціям. Клопотання про присудження Премії можуть подавати центральні органи виконавчої влади, обласні та Київська міська ради, всеукраїнські молодіжні громадські організації. До клопотання додаються відомості про досягнення особи або молодіжної громадської організації, які заслуговують на відзначення премією, його особисті досягнення або досягнення відповідної громадської організації, рішення відповідного органу виконавчої влади, органу місцевого самоврядування, громадської організації, що висуває кандидатуру. До переліку документів додаються паспортні дані, ідентифікаційний код, контактний телефон та електронна пошта кандидата.

Інформацію щодо премії Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування можна дізнатися за посиланням: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/840-15.

Просимо надавати пропозиції щодо кандидатів на присудження премії Управлінню у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації на електронну адресу: [email protected] до 01 червня 2020 року.

За інформацією Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *