28.08.2019      355      0
 

Категорійних діточок Черкаського району привітали з прийдешнім Днем Знань


Інвалідність, наявність малозабезпечених родин, сирітство –
це проблеми не тих, хто опинився у складній життєвій ситуації, а усього суспільства. І те, наскільки якісно соціум здатний вирішити ці проблеми, визначає, чи зможуть окремі люди – такі ж цікаві, талановиті, різносторонні особистості, як і будь-то інший – відчувати себе частиною громади, нації, усього нашого сучасного суспільства. Тож відношення держави до потреб соціально незахищених верств – один з найголовніших показників розвитку цивілізації.

Вже не перший рік у Черкаському районі напередодні Свята Першого Дзвоника проходить захід для категорійних діток-першокласників – вихідців із багатодітних родин, дітей-сиріт та дітей з інвалідністю. Цьогоріч малеча традиційно отримала в подарунок портфелі із необхідним канцелярським приладдям, зошитами й щоденниками; а також продукти харчування.

Привітали гостей і очільники району – заступник голови Черкаської районної державної адміністрації Петро Коренюк та голова Черкаської районної ради Олексій Собко.
Вони виголосили подяку громадським організаціям району та області, які присвятили свою діяльність вирішенню проблем найбільш уразливих та соціально незахищених верств населення, а також – меценатам і усім небайдужим громадянам. Насамперед – незмінному організатору заходу, голові районного комітету багатодітних родин, дітей-сиріт та дітей з інвалідністю Ніні Вурсіченко.

Окремі слова вдячності за підримку в організації свята та придбання подарунків було висловлено депутату Черкаської обласної ради Анатолію Ярішу, а також в цілому депутатському корпусу Черкаської обласної та районної рад, багатодітним родинам Руслана, Ярослава та Петра Пшиченків зі Сполучених Штатів Америки, волонтерам із МГО “Сини Черкащини” та ТОВ “Буассон Еліт” Бельведер Груп”.

По завершенню офіційної частини гості свята змогли насолодитися яскравою концертною програмою у виконанні аматорських колективів та виконанців району, після якої для майбутніх першачків та їх батьків було організовано солодкий стіл.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *