27.05.2021      1065      0
 

У селі Яснозір’я Черкаського району успішно займаються розведенням свиней, а також вирощуванням зернових


ТОВ «Хліб – продукт» у селі Яснозір’я (Мошнівська ТГ) з робочим візитом відвідала та ознайомилася з технологією вирощування свиней голова Черкаської райдержадміністрації Валерія Бандурко.

Зараз поголів’я свиней становить 1063 голови. У 2020 році підприємство зібрало урожай озимої пшениці – 176,2 тонн, урожайність 75ц/га. Під урожай 2021 року посіяно озимої пшениці на площі 40га, – розповідає засновник господарства, активний громадський, політичний діяч та благодійник Віктор Веретільник.

Господарство на сьогодні є високоефективним сільськогосподарським підприємством, яке стабільно з року в рік досягає високий показників господарювання. Тут постійно проводиться переоснащення виробництва, впроваджуються прогресивні технології.

ТОВ «Хліб-продукт» опікується проблемами соціальної сфери села, а також надає гуманітарну допомогу учасникам АТО.

Ферма є вдалим прикладом впровадження ефективних технологій у сільському господарстві. Особливо у відгодівлі свиней, вентиляції приміщень, освітленні. Відчувається ґрунтовний підхід до питань чистоти, гігієни та дотримання санітарних норм, – зауважила голова райдержадміністрації.

Підприємство піклується про своїх працівників і створює максимально комфортні умови для роботи. Серед співробітників ферми є переселенці зі Сходу України, яких господарство забезпечило житлом. У планах керівництва на майбутнє –  розширення виробництва.



Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *