11.09.2020      309      0
 

Пропонуємо долучитись до міжнародної виставкової події “AgroExpo-2020” (м. Кропивницький)


З 30 вересня по 3 жовтня 2020 року у м. Кропивницькому відбудеться Міжнародна агропромислова виставка АгроЕкспо – наймасштабніша в Україні АПК виставка, яка входить у ТОП-10 найбільших аграрних виставок Європи.

Головні тематичні розділи: тваринництво, рослинництво, транспорт і спецтехніка, тара і упаковка, будівництво та альтернативна енергетика в агрпормисловому комплексі, екологія і переробка відходів, присадибне господарство, лісове господарство.

Організатори:Міністерство розвитку економіки, сільського господарства і торгівлі України,  Торгово-Промислова Палата України, Кіровоградська обласна державна адміністрація, Федерація роботодавців України, Асоціація «Украгромаш», Асоціація аграрних інженерів.

Агропромислова виставка AgroExpo – аграрна виставка та виставка техніки і обладнання для АПК водночас. На агропромисловій виставці AgroExpo проходить польова демонстрація техніки та технологій.

Традиційно під час виставки проходитиме «Покровський ярмарок», у рамках якого відвідувачі мають можливість ознайомитись із унікальними експозиціями усіх районів Кіровоградщини, відвідати ярмарок-розпродаж сільськогосподарської продукції та товарів декоративно-ужиткового мистецтва майстрів з усіх куточків України.

З метою недопущення поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 у поточному році Виставка „Agro Expo-2020“ буде проходити з дотриманням відповідних протиепідемічних заходів.

Детальна інформація про Виставку розміщена на вебсайті: www.ukragroexpo.com

За інформацією Департаменту агропромислового розвитку ОДА.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *