23.09.2022      268      0
 

Черкаський район, як і вся Черкаська область загалом, готується прийняти нову хвилю ВПО


Підготувати об’єкти перспективної мережі розміщення ВПО та створити для них комфортні умови проживання у осінньо-зимовий період – актуальні питання, які потребують невідкладного вирішення органами влади.

Ці теми обговорили начальник Черкаської районної військової адміністрації Валерія Бандурко спільно з першим заступником голови Черкаської обласної військової адміністрації Наталією Кравченко, відповідними керівниками та заступниками структурних підрозділів ОВА, головами територіальних громад району.

Наразі здійснюється формування потреби громад у ковдрах, матрацах, ліжках, посуді, обігрівачах тих закладів, де можливо прихистити ВПО. Комунальні заклади, в яких ймовірно розмістять переміщених громадян, приводяться до ладу для створення зручних побутових умов.

Належну увагу необхідно приділити інформаційному супроводу. Контактні номери телефонів «гарячої лінії» для інформування ВПО надані для розповсюдження у людних місцях та на інтернет-ресурсах.

Також керівники органів влади Черкащини відвідали комунальний заклад у місті Черкаси, де розташувалися вимушено переселені громадяни, оглянули умови проживання, організацію онлайн навчання діток, вивчили додаткові потреби і проблемні питання.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *