06.10.2022      296      0
 

Про рух гуманітарних вантажів за поточний тиждень


Про рух гуманітарних вантажів за поточний тиждень інформує начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко.

Волонтери Олександр Темноход і Віталій Колісник з Італії дитяче харчування, макарони, печиво, овочеву консервацію, вологі серветки, рис, дитяче пюре, рідке мило, ковдри, одяг та харчування для діабетиків. Збирали допомогу разом з волонтерами організації «Uniti per la vita» та волонтером, президентом волонтерської асоціації «SOS Visuviana» Степаном Шепічаком.

Волонтер Олег Грушевский привіз з Португалії аптечки для військових, кровоспинні турнікети, ковдри, спальні мішки, засоби гігієни, овочеву консервацію та сухе молоко. Вантаж зібрали спільно з Agir.pelaucrania, Natacha Kravets, Отець Ювіналі, парафіяни православної церкви з м.Batalha, Maksym Nechyporenko з м. Loures і асоціація для допомоги Україні та українському народу «Help together – I help Ukraine».

Із Польщі волонтер Сергій Брюшенко доставив засоби гігієни, згущене молоко, чай, каву, олію, м’ясну консервацію та засоби гігієни.

Олію, томати, дитяче пюре, рис, макарони, овочеву і м’ясну консервацію, печиво, вологі серветки, зубні пасти, гелі для душу, креми, засоби гігієни для дорослих та дітей відвантажили Бобрицькій громаді.

Сагунівській громаді відвантажили макарони, зубні пасти, зубні щітки, гелі для душу, тверде мило, рідке мило, вологі серветки, термобілизну чоловічу та шкарпетки.

Михайлівській та Бобрицькій громадам відвантажили борошно відповідно до потреби.

До Корсунь-Шевченківської громади з районного хаб-складу попрямував вантаж у складі: крупи, олія, м‘ясна консервація, вологі серветки та інші засоби гігієни.

Черкаська військова адміністрація разом зі Смілянською міською радою завантажили вантажівку гуманітарною допомогою, зокрема, м‘ясними та рибними консервами, яку відвезе волонтер Григорій Фесенко на передову.

Разом до перемоги! 🇺🇦


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *