02.08.2022      272      0
 

Приймаємо та відправляємо гуманітарні вантажі військовим підрозділам, громадам та громадським організаціям


Майже щоденно приймаємо та відправляємо гуманітарні вантажі військовим підрозділам, громадам та громадським організаціям.

З вірою у Перемогу дякую за благодійну підтримку:

ТОВ “Агро-Рось” засновнику та керівнику Анатолію та Петру Семиногі. Отримали вантаж у вигляді борошна вагою 2450 кг та м’ясних консервів в кількості 1000 банок.

ТОВ «Завод Смілянська Хлодня», керівник – Олена Кисла. Працівники вкотре організували та доставили гуманітарний вантаж з Польщі, а саме продукти харчування та антисептичні засоби.

Євгенію Глущенку, який надав продукти харчування та засоби гігієни.

Віталію Юцевичу та Олегу Грушевському, які неодноразово поповнюють районний хаб-склад гуманітарними вантажами.

Отримали різноманітні медичні препарати від асоціації I help Ukrain з міста Loures, Португалія. Збирати гуманітарний вантаж допомагав волонтер Максим Нечипоренко, доправив допомогу Олег Грушевський.

Чимало одягу та продуктів харчування: рис, овочеві консерви, хлібні сухарі, також дитячі та дорослі підгузки, медичні маски та інше привіз з Італії Віталій Юцевич. Збирати гуманітарний вантаж допомагала волонтерська асоціація з Італії Ass. CavaionNelMondo.

“Вдячна кожному за добрі справи. Маленькими кроками до великої мети!”, – зазначила очільниця району.

Цими днями відвантажили, за потребою, для внутрішньо переміщених осіб гуманітарну допомогу Корсунь-Шевченківській громаді.

Гуртуємося та працюємо!


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *