06.07.2022      186      0
 

Отримали допомогу від благодійників з-за кордону


Цими днями отримали допомогу від благодійників з-за кордону.

Волонтери доставили вантажі до Черкаського району з Італії та Болгарії.

Дмитро Грогуленко та Юрій Юрило, керівники ТОВ НВЦ «Агробіотехнологія» та ПП «Агрономіка» з міста Кам’янки, привезли з Болгарії продукти харчування, а саме: рис, сіль, макарони, а також рідке мило, зубні пасти, порошок та туалетний папір.

Олександр Темноход та Віталій Колісник, дякуючи італійській Асоціації «SOS Visuviana» (президент Степан Шепічак), поповнили районний хаб-склад джемом, хлібцями, овочевою консервацією, рисом, макаронами, медикаментами, одягом та передали дитячу листівку з дбайливо написаними словами «Для ЗСУ».

Завдяки командиру Добровольчого формування №2 територіальної громади міста Черкаси «Цитадель» Нареку Казаряну отримали м’які ноші, засоби гігієни, кітелі, штани, антисептики, військове взуття, аптечки IFAK NATO, кровоспинні бинти, пігулки для очистки води, військові літні футболки, медикаменти, рюкзаки, також рис та равіолі.

Вкотре дякую волонтерам! Ваша справа наразі більше ніж важлива!”, – зауважила голова району.

Отримані речі та продукти харчування передаємо відповідно до заявок у громади району, до громадських волонтерських організацій та нашим військовослужбовцям, які воюють на передовій.

Сьогодні передали Михайлівській громаді 10 мішків борошна, а Леськівська громада отримала гуманітарну допомогу – макарони, рис, овочеву консервацію, дитячу кашу та печиво, туалетний папір, рідке мило, засоби гігієни.

Тримаємо стрій! Переможемо!


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *