24.10.2024      25      0
 

Валерія Бандурко про комунікацію та міжнародне співробітництво. ПРЯМА МОВА.


“Один в полі – не воїн”. Сьогодні, як ніколи, відчуваємо потребу у комунікації та підтримці з боку міжнародних партнерів. І не лише в оборонній сфері, а й в економічній, соціальній та інших галузях.

Кожна проведена зустріч відкриває перспективи і нові горизонти для співпраці. Адже наша Черкащина – це не лише місце сили для її жителів, а й місце – для реалізації успішних кейсів.

Сподіваюся, що комунікація із партнерами зі США, яка відбулася напередодні за участі голови Комітету Верховної Ради України Олександра Завітневича, начальника ОВА Ігоря Табурця та представників бізнесу, матиме продовження у спільних проєктах.

Наші громади відкриті до такої співпраці, адже це – інвестиції у розвиток рідних міст і сіл, а також створення додаткових робочих місць, що нині так актуально.

Сьогодні презентували іноземним партнерам один із перспективних проєктів – Індустріальний парк.

Місія парку – створення циркулярної економіки та синергії всіх учасників задля забезпечення сталого економічного розвитку території, нових альтернативних економічних підходів на засадах екологічної безпеки та мінімізації негативного впливу на довкілля.

Спеціалізація парку: глибока переробка сільськогосподарської сировини; виробництво та розвиток технологій, необхідних для відновлення та модернізації енергетичної інфраструктури України; виробництво будівельних матеріалів.

Звісно, реалізація таких масштабних задумів потребує сторонньої фінансової підтримки. Самотужки не впоратися. Співпрацюємо!

Telegram:
t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *