05.09.2024      31      0
 

Продовжуємо комунікацію із ветеранами/ветеранками у громадах району


Підтримка ветеранів сьогодні є запорукою нашого успішного майбутнього завтра. З цією метою продовжуємо виїздити до територіальних громад району та комунікувати з ветеранами/ветеранками. Днями заступник голови РДА Микола Турик провів таку зустріч у Білозірській територіальній громаді.

На сьогодні у громаді проживає 190 учасників бойових дій та 11 осіб з інвалідністю внаслідок війни, які отримали статус під час вторгнення російської федерації.

Відповідно до Тимчасового порядку надання одноразової матеріальної допомоги на період дії воєнного стану пораненим, які брали (беруть) безпосередню участь у бойових діях або забезпечували (забезпечують) здійснення заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії, 17 осіб отримали кошти на лікування.

Нещодавно у громаді розпочав роботу Центр життєстійкості. Ветеранам та членам їх сімей надається інформаційно-консультаційна, психологічна допомога, правова підтримка, організовуються заходи щодо їх дозвілля та відпочинку.

З початку відкриття Ветеранський простір вже відвідали 92 особи.

Те, що ми сьогодні робимо для ветеранів: безбар’єрний транспорт, інфраструктура, адаптивний спорт – буде доступне для будь-кого з маломобільних людей.

Рівень надання адміністративних послуг, якісна реабілітація потрібні кожному з нас.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *