18.07.2024      46      0
 

У Черкаській РВА відбулося засідання комісії ТЕБ та НС


Питання дотримання вимог пожежної та техногенної безпеки перебуває на постійному контролі в Черкаській РВА та систематично розглядається на засіданнях комісії ТЕБ та НС, нарадах із керівниками правоохоронних органів та розширених нарадах за участі керівників територіальних громад. З метою забезпечення пожежної та техногенної безпеки на об’єктах, де тимчасово проживають внутрішньо переміщені особи, під керівництвом першого заступника голови РДА Романа Хоменка відбулося чергове засідання комісії ТЕБ та НС.

Протягом червня 2024 року співробітниками Черкаського районного управління ГУ ДСНС України у Черкаській області спільно із представниками суб’єктів господарювання створено комісії та проведено обстеження об’єктів, де тимчасово проживають ВПО, на предмет дотримання вимог пожежної та техногенної безпеки.

Під час обстежень проведено інструктажі, спрямовані на попередження випадків травмування людей внаслідок необережного поводження з вибухонебезпечними предметами та дотримання правил пожежної безпеки в побуті.

На жаль, за результатами обстежень мають місце недоліки: приміщення не обладнані системами протипожежного захисту та не в повній мірі забезпечені первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками), допускається закривання на замки запасних евакуаційних виходів та інші.Всі порушення детально розглянуто та обговорено за участі співробітників Черкаського районного управління ГУ ДСНС України в Черкаській області та керівників суб’єктів господарювання.

За підсумками засідання підготовлено протокольні доручення та рекомендовано якнайшвидше усунути виявлені недоліки.
Дбаємо про безпеку разом!

Черкаська районна державна адміністрація
Головне управління ДСНС України у Черкаській області
Черкаське районне управління ГУ ДСНС України у Черкаській області


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *