01.07.2024      29      0
 

У Черкаській РВА відбулася апаратна нарада


На початку тижня традиційно плануємо роботу, обговорюємо та аналізуємо стан виконання завдань разом із колегами на щотижневій апаратній нараді. У розмові згадали про завтрашні 900 днів незламності і стійкості… Говорили про основне за цей нелегкий період та підбили підсумки роботи за перше півріччя. Про це поінформувала начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко.

Обороноздатність. Завдяки співпраці із тергромадами, свідомим бізнесом, волонтерами протягом 2024 року вдалося передати нашим захисникам: 5 автомобілів, 3 квадроцикли, 26 квадрокоптерів Mavic, 6 систем зв’язку Starlink, 30 генераторів, 55 FPV-дронів. Дякуємо за підтримку і допомогу кожному і кожній! Об’єднані – непереможні!

Енергоефективність. На Черкащині діють графіки погодинних відключень електроенергії. Актуальна інформація постійно розміщується на вебсайтах ПАТ “Черкасиобленерго”, Черкаської ОВА, РВА та у соціальних мережах.

– Розумію, у сучасному світі важко без електроенергії. Гаджети, побутова техніка, різноманітні прилади стали невід’ємною частиною нашого життя. Через постійні атаки ворога на енергооб’єкти, ми маємо пошкодження і дефіцит електроенергії. Її свідоме споживання дає можливість бути зі світлом тим, кому зараз складніше. Пам’ятайте про це, – зауважила Валерія Бандурко.

Аграрний сектор. У Черкаському районі стартував збір озимого ячменю. Наразі жнива провели на площі 130 га. За оперативними даними, сільгосптоваровиробники намолотили 567 тонн зерна з урожайністю 43,7 центнера з гектара.Попри все, з непохитною вірою та любов’ю до справи життя, наші аграрії дбають про те, щоб у кожній домівці був хліб. Дякуємо за вашу працю. Тримаємо аграрний фронт!

Переміщення ВПО. У Черкаському районі станом на сьогодні проживає 53 555 внутрішньо переміщених осіб, з них: м. Канів – 3 656 осіб, м. Сміла – 6 234 особи, м.Черкаси – 25 603 особи. Район без вищезазначених міст -18 062 особи.

– Працюємо задля Перемоги! Тримаємо кожен свій фронт! – наголосила очільниця РВА.

Telegram:
t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *