15.04.2024      48      0
 

Консолідуємо всі дії і зусилля задля нашої спільної мети – Перемоги, – Валерія Бандурко


Черговий тиждень у Черкаській районній військовій адміністрації розпочався із апаратної наради. Про це розповіла начальниця РВА Валерія Бандурко.

– Продовжуємо підсилювати наших захисників, підтримувати аграріїв, розвивати нашу молодь, дбати про ментальне здоров’я кожного та здорове харчування у школах і садочках, – зазначила очільниця району.

За минулий тиждень ворог неодноразово атакував об’єкти енергетичної інфраструктури. На жаль, є влучання і пошкодження. Маємо раціонально і економно споживати електроенергію, щоб уникнути відключень.

Завдяки нашим постійним партнерам районний хаб-склад поповнився новенькими електрогенераторами, які будуть передані тим, хто цього найбільше потребує.

На цьому тижні плануємо чергове засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність». Моніторимо закупівлі територіальних громад та їх комунальних підприємств. Наразі кожна зекономлена гривня – це можливість підсилити наших захисників і захисниць. Тримаємо на контролі.

– Вже сьогодні наша робота має бути командною і спрямованою на те, щоб кожен захисник і захисниця, повернувшись із зони бойових дій або звільнившись з військової служби, отримали повну інформаційну та ресурсну підтримку на кожному з етапів шляху повернення до мирного життя, – зазначила Валерія Бандурко.

З цією метою у Черкаському районі функціонує чотири простори для ветеранів війни. Також у Будищенській громаді вже визначено приміщення під розміщення ветеранського простору. У Корсунь-Шевченківській громаді питання створення ветеранського простору внесено на розгляд пленарного засідання.

Протягом минулого тижня управлінням соціального захисту населення Черкаської районної державної адміністрації 5 особам визначено статус особи з інвалідністю внаслідок війни, 18 – член сім’ї загиблого захисника/захисниці, з них – 3 неповнолітнім.

Станом на 15.04.2024 загальна кількість зареєстрованих ВПО по району становить 53 825 осіб, з них: м. Черкаси – 26034 особи, м. Сміла – 6 348 осіб, м. Канів – 3 459 осіб. Район без вищезазначених міст -17 984 осіб.

– Дякую всім, хто б’ється заради України та українців! Хто працює, допомагаючи битися. Хто працює, рятуючи людей та Україну. Всім вдалого тижня, – резюмувала очільниця РВА.

На зв’язку у Telegram:
t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *