01.04.2024      36      0
 

У Черкаській РВА відбулася координаційна нарада


Черговий транш допомоги захисникам, закінчення опалювального сезону, соціальний захист військовослужбовців та ряд інших актуальних питань обговорили сьогодні на нараді під керівництвом очільниці Черкаської РВА Валерії Бандурко із керівниками управлінь, відділів РДА.

Про все по черзі.

Обороноздатність. Спільними зусиллями робимо все можливе, щоб у найкоротші терміни виконувати запити військових. На цьому тижні готуємо черговий транш допомоги.

– Особисто тримаю на контролі хід мобілізації. – зазначила Валерія Бандурко, – Наші воїни – наш захист і спокій, прошу бути відповідальними в цьому питанні. Якщо не маєте можливості захищати наші кордони, працюйте на економіку нашої держави, сплачуйте податки, волонтерте, донатьте. Кожен день – це можливість допомогти!

Завершення опалювального сезону. Зважаючи на те, що протягом трьох діб середньодобова температура зовнішнього повітря більше +8°С, з 1 квітня 2024 року прийнято рішення завершити опалювальний період 2023/2024 років для об’єктів соціальної сфери, населення та інших споживачів Черкаського району. Разом з тим, очільниця району наголосила на дотриманні санітарного законодавства у закладах освіти, охорони здоров’я, соціального обслуговування та, в разі потреби, прийняття рішень на місцях для окремих закладів.
– Жителів району прошу свідомо та раціонально використовувати електроенергію. Не зважаючи на всі підступи ворога, ми пройшли цей опалювальний сезон. Тримаймося, друзі. – зауважила начальниця РВА.

Містобудування і архітектура. За І квартал поточного року видано 24 будівельних паспорти на будівництво житлових будинків та господарських споруд, 4 паспорти прив’язок для провадження підприємницької діяльності та надано вихідні дані на проектування і будівництво 10 об’єктів. Підготовлено та видано 87 витягів з містобудівної документації для проєктів відводу земельних ділянок населених пунктів району.

Соціальний захист. Відбулося засідання комісії щодо розгляду заяв членів сімей осіб, які загинули (пропали безвісти), померли, та осіб з інвалідністю, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, про виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення. Відповідну грошову компенсацію призначено ветерану війни, особі з інвалідністю внаслідок війни ІI групи.

Переміщення ВПО.Станом на 01.04.2024 загальна кількість зареєстрованих ВПО по району становить 53 559 осіб, з них: м. Черкаси – 25 768 осіб, м. Сміла – 6 415 осіб, м. Канів – 3 768 осіб. Район без вищезазначених міст – 17 608 осіб.

– Працюємо! Тримаємо наш фронт боротьби і підтримки! – резюмувала Валерія Бандурко.

Telegram:
t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *