25.03.2024      48      0
 

Підбили підсумки роботи та окреслили першочергові завдання на поточний тиждень, – Валерія Бандурко провела апаратну нараду


Вже традиційно під керівництвом очільниці Черкаської РВА Валерії Бандурко відбулася щопонеділкова нарада за участі керівників структурних підрозділів РВА.

– Ворог продовжує тероризувати наші мирні міста і села, наносити удари по цивільним об’єктам та об’єктам критичної інфраструктури. Друзі, вкотре закликаю не ігноруйте сигнали повітряної тривоги. Переходьте в укриття або хоча б користуйтеся правилом «2 стін». Життя людини – безцінне, вже так багато українців загинули від цієї кривавої війни. Тільки разом ми все відбудуємо і відновимо. Бережіть себе! – наголосила Валерія Бандурко.

Працюємо задля тих, хто тримає оборону наших рубежів, готуємо черговий транш допомоги військовим. Тримаємо на контролі питання мобілізації і бронювання.

Працюємо заради тих, хто надихає. Продовжуємо створювати безпечний простір для навчання і розвитку наших діток. Відсьогодні у більшості закладів загальної середньої освіти району розпочалися весняні канікули. Педагогами проведено інструктажі з питань безпеки життєдіяльності учнів під час відпочинку.

– На цьому тижні підбиваємо підсумки територіального етапу змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги», із наступного – розпочинаємо районний етап. Дітвора, набирайтеся сил і енергії! Попереду – не менш захоплюючий етап змагань. Разом переможемо! Вболіваймо за своїх! – зазначила очільниця району.

На нараді розглянули й інші важливі питання.

Ліквідація надзвичайної ситуації у м. Сміла. Будівельними бригадами відновлено електро- та газопостачання, покрівлі на всіх пошкоджених будинках, встановлено 589 вікон. Територіальними громадами районів області передано субвенції для надання матеріальної допомоги власникам зруйнованих домоволодінь.

Весняне водопілля. Тримаємо на контролі ситуацію щодо рівнів води та можливих підтоплень на території населених пунктів. З цією метою провели засідання місцевої комісії з питань ТЕБ та НС та визначили алгоритм дій усіх служб в разі потреби.

Переміщення ВПО. Станом на 25.03.2024 загальна кількість зареєстрованих ВПО по району становить 53 723 особи, з них: м. Черкаси – 25 768 осіб, м. Сміла – 6 444 особи, м. Канів – 3 766 осіб. Район без вищезазначених міст -17 745 осіб.

– Друзі, бажаю всім мирного та вдалого тижня! Дякую Силам безпеки і оборони України за захист! Наша сила – в єдності! Разом до Перемоги! – резюмувала Валерія Бандурко.

Telegram:
t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *